NFL-sztorik a múltból

A világ legjobb sportjának felejthetetlen pillanatai. Játékok, meccsek, történetek az NFL 1920 óta íródó históriájából.

Facebook

Kérések, javaslatok

Ha volna olyan NFL-sztori, amelyről szívesen olvasnál, dobd be az ötleted a kommentek közé.

LXI. Mókázó tesók

2013.06.16. 17:31 kothoga

A Manning-testvérek távolról sem arról híresek, hogy a pályán sokat viccelődnének. Peyton és Eli a meccsek minden pillanatában csak a győzelemre fókuszálnak, hiszen ott mindketten a munkájukat végzik. Hogy azt milyen jól teszik, azt együttesen három aranygyűrű és megannyi egyéb cím bizonyítja. A magyar rajongók közül, akik kizárólag a magyar közvetítéseket nézik, talán csak kevesen tudják, hogy a két sztárnak létezik egy egészen más arca is.

Amerikában Peyton Manning az egyik legkeresettebb reklámszereplő. Se szeri, se száma azoknak a reklámoknak, amelyekhez a Broncos irányítója adja az arcát. A legfeltűnőbb ezekben a kereskedelmi célzatú kisfilmekben, hogy Peyton szinte megállás nélkül viccelődik és bohóckodik bennük. Ez igencsak meglepő a meccseken megismert arcához képest, ahol robot módjára, rezzenéstelen arccal osztogatja halálpontos átadásait, míg a pálya szélén megszállottként elemzi a playekről készített felvételeket.

Eli Manning némileg más kategóriát képvisel. A nagycsoportos óvodás fizimiskája nem éppen a legjobban eladható portéka az amerikai reklámpiacon, de a Giants karmestere egy hatalmas előnnyel rendelkezik: ő Peyton testvére. A két híres testvér együtt viszont már remek alapanyagot szolgáltat a reklámokhoz, hiszen Peyton mellett némileg Eli is képes ellazulni. Rajtuk kívül nem egyszer feltűnt már a színen ugyancsak neves édesapjuk, Archie, valamint a kevésbé ismert harmadik Manning-testvér: Cooper. Sőt, a szpotokban édesanyjuk, Olivia is meg szokott jelenni mellettük, mivel mégiscsak vele teljes a család.

mannings_1.jpgA Manning-család jó pár évvel ezelőtt

A mai posztban azokból a reklámokból válogatok, amelyekben Peyton és Eli főszereplésével ők öten mutatják meg színészi képességeiket. Jó szórakozást!

A négy Manning az olvasást népszerűsíti

 

A Mannig Bowl előzetese

 

A Manning-család az ESPN-nél

 

Peyton és Eli sportágat vált

 

A rend őrei: Peyton és Eli

A bejegyzés trackback címe:

https://nflhistory.blog.hu/api/trackback/id/tr45363930

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása